Sponsoring

Konings & Meeuwissen is nauw betrokken bij evenementen en sportclubs. Deze betrokkenheid uit zich o.a. in sponsoring van de diverse clubs.

Voetbalclub N.E.C.

N.E.C. is het kloppende voetbalhart van de regio Nijmegen. Op 15 november 1900 werd de voetbalclub Eendracht opgericht. Voor zover bekend was N.E.C. in 1900 de eerste voetbalvereniging die werd opgericht door ‘gewone’ arbeiders, echte volksjongens. In 1910 fuseerde Eendracht met de club Nijmegen en ontstond de naam N.E.C. De thuishaven van N.E.C. is het Goffertstadion, gelegen in de unieke omgeving het Goffertpark. Het stadion herbergt bij thuiswedstrijden 12.500 fans. 

Achilles ‘29

Achilles'29 is een voetbalvereniging waar inmiddels zeshonderd leden zich bij hebben aangesloten. Bij de club zijn 8 senioren- en 14 jeugdteams actief. Het eerste elftal speelt in de Jupiler League.

SV Juliana ‘31

SV Juliana ’31 is een Maldense voetbalvereniging die in 1931 is opgericht. De club is met zijn Sportpark de Broeklanden gelegen aan de Broekkant 39 in Malden. SV Juliana ’31 telt meer dan 900 leden en ongeveer 60 teams, waarvan een groot deel ook meisjes- en damesteams. Het eerste elftal speelt sinds het seizoen 2009-2010 in de Hoofdklasse. De Maldense voetbalclub besteedt erg veel aandacht aan het opleiden van eigen jeugdscheidsrechters en organiseert ook vele activiteiten buiten de competitie om zoals een Mini Champions League voor E-pupillen en een Mini WK voor F-pupillen.

Voorheen bekend als TOP Oss en in seizoen 2008/2009 omgedoopt tot FC Oss. De Osse club strijd in de Jupiler League om de status van stabiele subtopper. Konings & Meeuwissen is businessclub lid bij FC Oss en daarmee volop aanwezig met onze uitingen rondom het veld. www.fcoss.nl/konings-meeuwissen

Voetbalvereniging Beuningse Boys

Beuningse Boys is als voetbalvereniging opgericht op 22 juli 1945 en kent een stevige positie in de Beuningse samenleving. In april 2010 is de club verhuisd naar een gloednieuw sportpark aan de Ooigraaf en beschikt over 3 kunstgrasvelden en 2 natuurgrasvelden. "Sponsoring door het bedrijfsleven is van groot belang voor Beuningse Boys en wij zijn Konings & Meeuwissen dan ook zeer erkentelijk dat ze al sinds enige tijd subsponsor bij ons is."

Roda ’28 Winssen

Sinds 1928 in v.v. RODA ´28 de voetbalclub van het dorp Winssen. Deze vereniging telt ongeveer 300 leden die in 13 jeugdteams en 7 seniorenteams de rood zwarte clubkleuren verdedigen. Bijna één derde hiervan bestaat uit meiden en dames. De opmars van het vrouwenvoetbal heeft in Winssen al enige tijd gestalte gekregen! De accommodatie is aan de rand van het dorp gelegen aan de Plaksestraat en heeft als naam ´de Boshof'. Hier voetbalt RODA ´28 al meer dan zestig jaren en inmiddels beschikt het over twee speelvelden en twee trainingsvelden.

Konings & Meeuwissen is al jaren aanwezig als sponsor bij de Oploose voetbalvereniging Excellent. Ons logo prijkt zowel op de achterkant van de shirts  van Excellent 1 als langs het veld.