Verzekeringen

Verzekeren met maximale transparantie

Ondernemingen en ondernemers kunnen bij ons terecht voor een volledig advies over hun totale verzekeringsportefeuille. Wij adviseren en bemiddelen in alle mogelijke verzekeringsvormen. Schadeverzekeringen en levensverzekeringen, maar ook (collectieve-) pensioenen regelen wij voor u. Dit alles zonder provisievergoeding voor ons, waar dit speelt krijgt u deze niet in rekening gebracht.

Hoe werkt dit ?
Wij maken een volledige inventarisatie van alle lopende polissen. Vervolgens brengen wij advies uit over uw verzekeringspakket. Wij hebben geen belang dat u voor een bepaalde verzekering of verzekeringsmaatschappij kiest, omdat wij niet verdienen op basis van provisie bij de betreffende maatschappij. Wij kiezen de maatschappij met de beste voorwaarden in combinatie met bijbehorende premie voor u.

U betaalt ons een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw provisievrije verzekeringen. Doordat u een vast bedrag betaalt kunnen wij zowel transparant als onafhankelijk opereren voor u. Voor dit vaste bedrag onderhouden wij uw volledige verzekeringsportefeuille. Hieronder valt een periodieke onderhoudscheck met adviesgesprek. Daarnaast voeren wij uw polisadministratie en uiteraard handelen wij mogelijke schadegevallen op een adequate wijze voor u af.

Bent u geïnteresseerd in een eerste adviesgesprek (uiteraard kosteloos), neemt u dan contact met ons op via 024-2020902 of verzekeringen@konings-meeuwissen.nl

Dienstwijzer Konings & Meeuwissen

Klachteninstituut voor de Financiƫle Dienstverlening