Financieringen

Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Door de sterke behoefte aan onafhankelijk financieringsadvies, zijn wij een samenwerking aangegaan met het landelijke samenwerkingsverband Credion. Credion richt zich op het adviseren van ondernemingen bij het optimaliseren en aantrekken van MKB financieringen. Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen.

Geld loskrijgen bij de banken is voor ondernemers nooit gemakkelijk geweest. Daar komt bij dat banken momenteel strengere voorwaarden stellen voor een lening, waardoor het voor bedrijven alleen nog maar lastiger is geworden …. een flinke ‘rem op het ondernemerschap’.

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen”, stelt Harm Kersten, directeur van de nieuwe Credion vestiging in de regio Nijmegen. Wij willen ondernemingen een op maat gerichte advisering bieden zodat de onderneming voldoende geld heeft om te ondernemen. Door aansluiting bij Credion hebben wij de mogelijkheid deze aanvullende dienstverlening optimaal in te vullen.

Door de bankonafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die er inmiddels zijn naast de algemene banken zijn wij in staat wèl financiering voor ondernemingen te realiseren.

Wat zijn uw plannen? Neem contact met ons op via 024 - 696 3773 voor een vrijdblijvend gesprek met een van onze financieel experts.