Diensten

Onze naam zegt het al ‘Konings & Meeuwissen, accountants en belastingadviseurs’, want in de kern zijn we dat. Maar we gaan veel verder dan alleen accountancy en fiscale advisering; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. Samen zorgen onze diensten ervoor dat u wordt ontzien van zaken die buiten uw core business vallen. Dit komt ten goede van uw bedrijfsvoering, uw toekomst en de toekomst van uw organisatie.

Mensenwerk
U staat direct in contact met uw persoonlijke adviseur: iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer een ander advies en een andere samenstelling van onze diensten behoeft. Een adviseur die de andere specialismen binnen ons bedrijf snel in kan schakelen, zodat u uw doelen kunt behalen. Een mooie belofte en die maken we absoluut waar. Wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten. Dit zit volledig verankerd in ons werkproces.

Ook wij focussen op ondernemen
Dat wij u van dienst kunnen zijn, mag duidelijk zijn. U moet zich tenslotte kunnen focussen op ondernemen: het werk doen waar u goed in bent. Vanzelfsprekend geldt dat voor ons ook.