Over Konings & Meeuwissen

Focus op ondernemen 

Met een totale capaciteit van bijna 100 zeer deskundige medewerkers verdeeld over drie vestigingen zetten wij ons in voor ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf. Wij bieden u een totaalpakket van financiële diensten zodat u het gemak heeft van één partner die ervoor zorgt dat u zich kunt focussen op ondernemen. 

Wij zijn ons ervan bewust dat u met meer zaken te maken krijgt dan alleen uw core business. Denk aan wetgeving, belastingen, personeelszaken en de bijbehorende veranderingen. We nemen het werk hiervoor uit handen en bieden u de nodige orde en zekerheid. Met een kritische en deskundige blik bieden wij u duidelijkheid over uw financiële situatie, denken we mee over uw bedrijfsvoering, geven we waardevolle adviezen en bieden we u praktische oplossingen.

Wij geven u het advies dat u nodig heeft om uw persoonlijke en zakelijke doelen te kunnen verwezenlijken. Maar ook als u die doelen nog niet geheel duidelijk voor ogen heeft, dan kunnen wij u verder helpen. Een oprechte partner die zich in u verplaatst en nauwkeurig te werk gaat; U weet wat u aan ons heeft.