Verzekeringen

Zekerheid, controle en daarmee zorgeloos focussen op ondernemen, daar wilt u in ieder geval van verzekerd zijn. Ondernemen gaat gepaard met risico’s. Sommige risico’s neemt u bewust, maar andere kunt u beter vermijden. U wilt de financiële gevolgen bij onverwachte gebeurtenissen zo goed mogelijk beperken. En wij zorgen ervoor dat u goed verzekerd bent, als ondernemer maar ook privé.

De voordelen op een rijtje

Bij ons bent u verzekerd van:

 • verzekeringen die volledig provisievrij zijn;
 • volledige onafhankelijkheid;
 • geen dubbele of overbodige verzekeringen;
 • maatwerk oplossingen: verzekeringen die passen bij u en uw situatie, qua kosten, risico’s, voorwaarden en dekkingen;
 • proactief advies: bij betere of goedkopere oplossingen attenderen wij u;
 • een transparante tariefstelling middels een serviceabonnement;
 • samenwerking met gerenommeerde verzekeraars;
 • ondersteuning bij het schademeldingsproces.

Typen verzekeringen die u via Konings & Meeuwissen kunt afsluiten:

 • Inkomensverzekeringen, bijvoorbeeld een verzuimverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Schadeverzekeringen, bijvoorbeeld de aansprakelijkheidsverzekering of brandverzekering;
 • Pensioenverzekeringen;
 • Levensverzekeringen, bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering.

Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor:

 • Hypotheken;
 • Bankproducten, bijvoorbeeld een lijfrenteverzekering of banksparen.

Zo gaan we te werk

We trappen af met een vrijblijvend en kosteloos gesprek. We nemen uw situatie door, verdiepen ons in uw bedrijf en uw privé situatie en maken een inventarisatie van uw lopende polissen. Uw huidige premies beoordelen we en we maken een risicoanalyse. U ontvangt van ons een advies en er worden verschillende pakketten bij diverse verzekeraars met elkaar vergeleken. Hebben wij uw vertrouwen gewonnen? Dan regelen wij de opzeggingen volledig en sluiten de nieuwe verzekeringen af. Tussentijds evalueren we om te kijken of er aanpassingen in het pakket nodig zijn. Bovendien wordt er ondersteuning geboden bij het indienen van claims en wordt u ontzien van de administratieve taken rondom uw verzekeringen.

Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u een verzekeringspakket dat bij u en uw onderneming past? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u goed verzekerd bent door alleen de verzekeringen af te sluiten die u echt nodig heeft om uw risico’s af te dekken. Uiteraard wel tegen een zo laag mogelijke premie.

Uw onafhankelijke en provisievrije verzekeringsadviseur

We hebben geen belang bij de premie van de verzekeringen die we voor u afsluiten. We zijn namelijk niet gebonden aan verzekeringsmaatschappijen. Dat betekent dat wij geen vergoeding ontvangen van de verzekeraars, wat bij een provisieverzekering wel het geval is. We zoeken dus puur naar de beste verzekeringsoplossing voor u.

Wij regelen voor u een verzekeringspakket met de beste voorwaarden in combinatie met de meest gunstige premie. Dit betekent lagere kosten en voldoende dekking voor u.

Vast bedrag per maand

Het eerste adviesgesprek is uiteraard kosteloos. Wanneer u besluit om met ons te gaan samenwerken betaalt u ons een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw provisievrije verzekeringen. Voor dit bedrag onderhouden wij uw volledige verzekeringsportefeuille. Hieronder valt een periodieke onderhoudscheck met adviesgesprek. Daarnaast voeren wij uw polisadministratie en uiteraard handelen wij mogelijke schadegevallen op een adequate wijze voor u af. U heeft vooraf helder inzichtelijk wat u aan verzekeringspremie betaalt en wat u per maand voor onze dienstverlening betaalt.

 

Alleen de verzekeringen die u echt nodig heeft

U heeft het meeste baat bij een goede balans tussen de risico’s die u zelf wilt en kunt dragen en de risico’s die u beter met een verzekering af kunt dekken. Wij bieden een gedegen, eerlijk advies, dat afgestemd is op uw situatie en uw wensen. Een advies dat is opgesteld door een ervaren adviseur die op de hoogte is van de actualiteiten binnen de verzekeringswereld. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringspakket optimaal ingericht is, zodat u zo min mogelijk last heeft van de financiële gevolgen van calamiteiten, personeel of uw voorzieningen. Is een verzekering niet nodig of niet rendabel, dan kaarten we dit bij u aan.

Voor nu maar ook voor later

Bij het bereiken van uw pensioenleeftijd of bij onverwachte gebeurtenissen, zoals arbeidsongeschiktheid of overlijden, moet er voldoende geld beschikbaar zijn. Niet alleen voor u, maar ook voor uw nabestaanden. Maar dit geldt ook voor uw medewerkers wanneer zij hun pensioenleeftijd bereiken. Hierbij haken onze pensioenspecialisten aan en voorzien u van de best passende pensioenregeling dat ook in fiscaal opzicht het meest voordelig is.

Goed verzekerd en toch een lage premie?

Neem contact met ons op via 024-2020902 of verzekeringen@konings-meeuwissen.nl voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek met een van onze verzekeringsspecialisten.

Bekijk onze dienstenwijzers op het gebied van hypotheken, risico’s, vermogen en pensioen.